מרק קוסקוס דגים עם ירקות
מי קבע שבמרק קוסקוס יש דווקא עוף?
למה לא להגיש אותו כמנה ראשונה, כדג?
התבלינים של 'פרג', מוסיפים את הארומה הכי קרובה לטעמים של השוק, אלו שמעלים את הטעמים והריחות של פעם.
מומלץ לבישול עם סיר אמייל של GURO
רשימת קניות:


5 נתחים של אמנון מנוקה

3 גזרים קלופים וחתוחים גס

2 קישואים קלופים וחתוכים לריבועים

2 בצלים קלופים וחתוכים לריבועים

½ ראש כרוב חתוך גס

צרור ענפי כוסברה

2 פלפלים אדומים (אופציה)

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (אופציה)
 
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל במעט שמן ומוסיפים את הירקות האחרים.
ממשיכים באידוי משך 3-4 דקות נוספות ומוסיפים תבלינים לפי הטעם:
½ כפית פלפל לבן, ¼ כפית כורכום, ¼ כפית קינמון, ½ כפית פפריקה אדומה, מערבבים הטיב ומוסיפים מים לכיסוי מלא.
מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים.
מטגנים את הדגים במחבת על הצד הפנימי (בלי העור) ומוסיפים לסיר.
ממשיכים בבישול כחצי שעה, לבי לערבב וברתיחה עדינה.
מכינים קוסקוס, ומגישים יחד עם המרק בצלחות אישיות.
המתכון מתוך 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל itonochel.com
מרק קוסקוס דגים עם ירקות
מי קבע שבמרק קוסקוס יש דווקא עוף?
למה לא להגיש אותו כמנה ראשונה, כדג?
התבלינים של 'פרג', מוסיפים את הארומה הכי קרובה לטעמים של השוק, אלו שמעלים את הטעמים והריחות של פעם.
מומלץ לבישול עם סיר אמייל של GURO
רשימת קניות:


5 נתחים של אמנון מנוקה

3 גזרים קלופים וחתוחים גס

2 קישואים קלופים וחתוכים לריבועים

2 בצלים קלופים וחתוכים לריבועים

½ ראש כרוב חתוך גס

צרור ענפי כוסברה

2 פלפלים אדומים (אופציה)

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (אופציה)
 
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל במעט שמן ומוסיפים את הירקות האחרים.
ממשיכים באידוי משך 3-4 דקות נוספות ומוסיפים תבלינים לפי הטעם:
½ כפית פלפל לבן, ¼ כפית כורכום, ¼ כפית קינמון, ½ כפית פפריקה אדומה, מערבבים הטיב ומוסיפים מים לכיסוי מלא.
מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים.
מטגנים את הדגים במחבת על הצד הפנימי (בלי העור) ומוסיפים לסיר.
ממשיכים בבישול כחצי שעה, לבי לערבב וברתיחה עדינה.
מכינים קוסקוס, ומגישים יחד עם המרק בצלחות אישיות.
המתכון מתוך 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל itonochel.com