מג'דרה חגיגית עם חמוציות ושקדים
ל'תבליני פרג' יש מג'דרה מוכנה, שכבר בושלה קצת והיא כמעט מוכנה להגשה.
תוסיפו לה עוד תוספת אחת קטנה, לא תאמינו כמה ה'תוספת' תהפוך להיות העיקר בשולחן.
מומלץ לבישול עם סיר אמייל כיפתי 4 של GURO
רשימת קניות:


2  כוסות מג'דרה מוכנה של פרג

½ כוס חמוציות

½ שקדים קלויים

½ כוס גרעיני רימונים

2 בצל ירוק קצוץ דק


 
אופן ההכנה:
מכינים את המג'דרה לפי הוראות ההכנה:
מערבבים בסיר 2 כוסות מג'דרה עם 3 כוסות מים רותחים שהומלחו קלות.
מוסיפים 2 כפות שמן ומביאים לרתיחה נוספת.
ממשיכים לבשל במשך 20 דקות. מוסיפים את החמוציות ומכבים את האש.
לפני ההגשה, מערבבים עם בצל ירוק וגרעיני רימון ומגישים למרכז השולחן.
 
המתכון מתוך 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל itonochel.com
מג'דרה חגיגית עם חמוציות ושקדים
ל'תבליני פרג' יש מג'דרה מוכנה, שכבר בושלה קצת והיא כמעט מוכנה להגשה.
תוסיפו לה עוד תוספת אחת קטנה, לא תאמינו כמה ה'תוספת' תהפוך להיות העיקר בשולחן.
מומלץ לבישול עם סיר אמייל כיפתי 4 של GURO
רשימת קניות:


2  כוסות מג'דרה מוכנה של פרג

½ כוס חמוציות

½ שקדים קלויים

½ כוס גרעיני רימונים

2 בצל ירוק קצוץ דק


 
אופן ההכנה:
מכינים את המג'דרה לפי הוראות ההכנה:
מערבבים בסיר 2 כוסות מג'דרה עם 3 כוסות מים רותחים שהומלחו קלות.
מוסיפים 2 כפות שמן ומביאים לרתיחה נוספת.
ממשיכים לבשל במשך 20 דקות. מוסיפים את החמוציות ומכבים את האש.
לפני ההגשה, מערבבים עם בצל ירוק וגרעיני רימון ומגישים למרכז השולחן.
 
המתכון מתוך 'ספר אוכל - תשרי' באדיבות עיתונאוכל itonochel.com