ברבוניות מעורבות
מצד אחד גם זה סוג של מעורב ומצד שני, מעורב של דגים בטעמים אסייתיים. אם יש לכם פלטת צליה יפה ומעוצבת, השתמשו בה גם ככלי הגשה ולא רק לצליית האוכל שלכם.
מומלץ לבישול על פלטה אמייל Guro בגודל 30        טיפים לניקוי ותחזוקת פלטות אמייל ראו בשאלות ותשובות
רשימת קניות: הכמויות לפי 2 סועדים


200 גר' ברבוניות מפולטות

3 גזרים קצוצים לגפרורים

1 צרור בצל ירוק קצוץ דק

20 גרם (קצת יותר מחופן) בוטנים קלויים

2 שיני שום



1 כף צי'לי מתוק

1 כף שמן שומשום

1 כף תבלין גריל דג

1 כף שמן זית




 
אופן ההכנה:
1. מחממים את פלטת הצליה על להבת גז (לא לשים פלטת אמייל על מנגל).
2. מוסיפים שמן זית ומוסיפים את נתחי הברבוניות.
3. לאחר מספר שניות, בפינה אחרת של פלטת הצליה מוסיפים את הבצל הירוק, השום והגזר.
4. הופכים את נתחי הדגים ומאחדים הכל יחד עם הירקות בערבוב קל כדי שהדגים לא יתפרקו.
5. יוצקים את הרוטביםף צ'ילי מתוק ושמן השומשום ומפזרים מעל את הבוטנים.
6. מערבבים שוב בעדינות, מפזרים מעל את תבלין הדג ומגישים מייד עם הפלטה על מרכז השולחן (זהירות הפלטה חמה מאוד).
המתוכן באדיבות עיתונאוכל itonochel.com
ברבוניות מעורבות
מצד אחד גם זה סוג של מעורב ומצד שני, מעורב של דגים בטעמים אסייתיים. אם יש לכם פלטת צליה יפה ומעוצבת, השתמשו בה גם ככלי הגשה ולא רק לצליית האוכל שלכם.
מומלץ לבישול על פלטה אמייל Guro בגודל 30        טיפים לניקוי ותחזוקת פלטות אמייל ראו בשאלות ותשובות
רשימת קניות: הכמויות לפי 2 סועדים


200 גר' ברבוניות מפולטות

3 גזרים קצוצים לגפרורים

1 צרור בצל ירוק קצוץ דק

20 גרם (קצת יותר מחופן) בוטנים קלויים

2 שיני שום



1 כף צי'לי מתוק

1 כף שמן שומשום

1 כף תבלין גריל דג

1 כף שמן זית




 
אופן ההכנה:
1. מחממים את פלטת הצליה על להבת גז (לא לשים פלטת אמייל על מנגל).
2. מוסיפים שמן זית ומוסיפים את נתחי הברבוניות.
3. לאחר מספר שניות, בפינה אחרת של פלטת הצליה מוסיפים את הבצל הירוק, השום והגזר.
4. הופכים את נתחי הדגים ומאחדים הכל יחד עם הירקות בערבוב קל כדי שהדגים לא יתפרקו.
5. יוצקים את הרוטביםף צ'ילי מתוק ושמן השומשום ומפזרים מעל את הבוטנים.
6. מערבבים שוב בעדינות, מפזרים מעל את תבלין הדג ומגישים מייד עם הפלטה על מרכז השולחן (זהירות הפלטה חמה מאוד).
המתוכן באדיבות עיתונאוכל itonochel.com